Aksesuarlar
Liebherr dolaplardan şişenin kendisinden sonraki en büyük icat Coravin'e, Zalto kadehlerden Jura kahve makinalarına kadar çok özel ürünler.
Riedel
Genç ya da yıllanmış tüm şarapların havaladırılması, onun berraklık ve mükemmelliğinin ortaya çıkması için olmazsa olmazlardan. Riedelin kusursuz tasarımı ile şaraplarınız çok daha kısa sürede çok daha etkili havalandırılacak.
St Dupont
S.T. Dupont, kurucusu Simon Tissot Dupont’tan aldığı ilhamla prestijli, lüks, elit ve tasarım sahibi aksesuarlara imza atıyor.
Liebherr (Puro Humidoru)
Puro tutkunları bilir, mükemmel lezzetin sırrı mükemmel şartları sağlamaktan geçer. Liebherr dolaplar, purolarınızın olgunlaşmaya devam etmesi için mükemmel iklim koşullarını yaratır.
Liebherr (Şarap Dolabı)
Bazı tutkular vardır, ancak her şey mükemmel olduğunda anlam kazanır. Liebherr’in şarap servis ve yıllandırma dolapları, kıymetli şaraplarınız için en ideal ortamı yaratır. Bu dolapların özel kompresörleri, izolasyonlu kapıları ve aktif kömür filtreleri şaraplarınıza çok iyi bakacak.
Boveda
Siz de kutu içerisindeki puro nemlendiricilerin bakımını yapmakta zorlanıyorsanız, Boveda ile tüm bu dertlerden kurtulabilirsiniz. Boveda Humidor Puro Nemlendiricisi ile purolarınızı otomatik olarak %68 - %72 civarlarında güvenle saklayabilirsiniz.
Adorini
Puro'nuzun en iyi şekilde saklanması için tasarlanan Adorini puro saklama kutuları, yüksek kaliteli malzemeleri ve yenilikçi yapısal tasarımıyla standartları belirliyor.
Zalto Kadehler
Zalto'nun el yapımı kristal şarap kadehlerini denediniz mi? Sizi şaşırtacak kadar ince, esnek ve sağlam yapısıyla, şarabınızı salladığınızda adeta boşlukta dans ettiğini hissedeceksiniz.
Coravin
Şişenin kendisinden sonraki en büyük icat. Uzun bir iğneyle şişeye girerek, mantarı çıkarmadan şarabınızın tadına bakmanızı sağlayan Coravin'le tanışmak için Dekante'ye gelmeniz yeterli. Siz tadına bakarken, bırakın şişeniz yıllanmaya devam etsin.
I-favine
Ortamdaki havayı “tozdan, kokudan, azottan, karbondioksitten ve nemden” filtre ederek, %90 oraninda saf oksijeni oluşturmakta ve “mikro oksijenasyon” yöntemi ile saflaştırılmış oksijeni şarapla buluşturarak, şarabı (aroma, buke, tanen profili olarak) maksimum potansiyeline gelmiş hali ile içime hazır hale getirmektedir.